Kontaktirajte Nas: +381 (0)69 756 468 | E-mail
icon
icon
icon

O nama ukratko.

Mulino testenine vrhunskog kvaliteta su idealno rešenje, koje svoje mesto lako nalaze na svim trpezama – čak i kada je reč o najprobirljivijim konzumentima, gurmana i sladokusaca. Jasno žuta boja i pun ukus čine Mulino testenine s jajima prepoznatljivima i omiljenima već dugi niz godina. Ove testenine bogate su proteinima i ugljenim hidratima, visoke su energetske vrednosti i lako svarljive. Mulino izrađuje i testenine sa dodacima, čija je nutritivna vrednost povećana dodatkom proteina pšeničnog porekla. Budući da ne sadrže holesterol, Mulino testenine sa dodacima blagotvorno deluju na zdravlje.

img

Naša vizija

Biti poštovana i inovativna kompanija koja ima veliki uticaj na kretanja na tržištu i koja nudi ogromnom broju svojih korisnika visokokvalitetne proizvode koji doprinose boljem i zdravijem životu.

Vrednosti

I kao kompanija i kao individue mi poštujemo i cenimo integritet, poštenje, iskrenost, otvorenost, želju za ličnim napretkom i poštovanje drugih. Ne plašimo se velikih izazova i pravimo balans između kratkoročnih i dugoročnih interesa.

Adresa:

MULINOTRADE d.o.o.
Masarikova 10
21469 Pivnice

Kontakt telefoni:

Mob: +381 (0)69 756 468
E-MAIL ADRESA

Podaci o preduzetniku:

PIB: 107317618
Matični broj:
20780142